Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers  

Welkom bij helpdevoetbaltrainer.nl

Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers.

Doelgroep
Bij helpdevoetbaltrainer.nl ligt de focus vooral bij het trainen en begeleiden van de niet gediplomeerde jeugdvoetbaltrainers. In overleg kunnen interessante modules voor de jeugdvoetbaltrainers van de selectieteams worden samengesteld.

De cursussen
De cursussen en persoonlijke begeleiding zijn volledig afgestemd op specifieke leeftijdsgroepen waarbij de pedagogische en didactische aspecten van trainen ruim aan bod komen. Het algemene doel van iedere cursus is het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden om teams uit deze leeftijdsgroepen de juiste training en begeleiding te bieden. De cursussen beslaan het gehele proces van training tot wedstrijd. 

Waarom helpdevoetbaltrainer.nl?
Er zit een te groot verschil tussen het aanbod in voetbal tussen selectie teams en niet-selectie teams. Hierdoor is het vaak onrustig rond lagere jeugdteams, ontevreden ouders en spelers. Niet altijd rechtvaardig maar ook weer logisch. Zij verwachten dat er voetbal wordt aangeleerd en ook nog eens in een hele fijne leeromgeving. In de praktijk is dit helaas vaak anders. Helpdevoetbaltrainer.nl is van mening dat de sleutel om dit te veranderen bij het trainen van de trainers ligt. Borging van Train de trainers programma binnen de vereniging zal een grote bijdrage leveren in de samenwerking van trainers. Er ontstaan verbindingen en worden ervaringen met elkaar gedeeld binnen. Trainers voelen zich gewaardeerd en willen zich langer binden aan de vereniging. Deze positieve voetbalcultuur leidt uiteindelijk tot blije kinderen die lekker gaan sporten. Helpdevoetbaltrainer.nl kan uw vereniging daarbij helpen.

Nieuwsgierig naar wat helpdevoetbaltrainer.nl te bieden heeft voor uw vereniging? Bekijk ons cursus aanbod.  

 

  helpdevoetbaltrainer.nl
 Opleider van jeugdvoetbaltrainers

Marcel van Mourik
Docent helpdevoetbaltrainer.nl