Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers  

Welkom bij helpdevoetbaltrainer.nl

Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers.

Doelgroep
Bij helpdevoetbaltrainer.nl ligt de focus vooral bij het trainen en begeleiden van de niet gediplomeerde jeugdvoetbaltrainers. In overleg kunnen interessante modules voor de jeugdvoetbaltrainers van de selectieteams worden samengesteld.

De cursussen
De cursussen en persoonlijke begeleiding zijn volledig afgestemd op specifieke leeftijdsgroepen. Het algemene doel van iedere cursus is het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden om teams uit deze leeftijdsgroepen de juiste training en begeleiding te bieden. De cursussen beslaan het gehele proces van training tot wedstrijd. 

Waarom Helpdevoetbaltrainer
Er zit een te groot verschil tussen het aanbod in voetbal tussen selectie teams en niet-selectie teams. Hierdoor is het vaak onrustig rond lagere jeugdteams, ontevreden ouders en ontvreden spelers. Niet altijd rechtvaardig maar ook weer logisch. Zij verwachten dat er voetbal wordt aangeleerd en ook nog eens in een hele fijne leeromgeving. In de praktijk is dit helaas vaak anders. Helpdevoetbaltrainer is van mening dat de sleutel om dit te veranderen bij het opleiden van de jeugdtrainers ligt. Ondersteun de trainers en leidt ze op zodat alle spelers binnen de vereniging voetbal op een leuke en leerzame manier aangeboden krijgen. 

Voordelen voor de vereniging
Vrijwillige jeugdtrainers voelen zich door de ondersteuning gezien en gewaardeerd
Jeugdtrainers ontmoeten elkaar en gaan meer en beter samenwerken
Positieve uitstraling en sterke aantrekkingskracht wanneer alle teams een trainer met een goede basis hebben
Waardering van leden en ouders neemt toe door het aanbod van voetbal
Meer spelers raken geintresseerd in voetbal en blijven langer aan de club verbonden
Betere aansluiting bij de verenigingsdoelstellingen
Meer talent

Nieuwsgierig naar wat helpdevoetbaltrainer te bieden heeft voor uw vereniging? Bekijk ons cursus aanbod.  

 

  helpdevoetbaltrainer.nl
 Opleider van jeugdvoetbaltrainers

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

24-01-2019

Nieuwe opdracht bij BSC Unisson

Ook BSC Unisson gaat hun jeugdtrainers ondersteunen met een cursus van Helpdevoetbaltrainer. Een vereniging met veel groei, een prachtig sportpark en ambities met hun jeugdopleiding. Wij gaan starten met de jeugdtrainers van de teams JO6 t/m JO12. en breiden dit na de zomerstop uit met een cursus voor de trainers van de teams JO13 t/m JO19. Het lijkt mij een fijne vereniging om mee te werken en kijk dan ook uit naar de samenwerking. Startdatum voor de 1e cursus wordt zsm bekend gemaakt.Terug naar overzicht


Gastenboek

Heleen Klein Poelhuis
04-04-19 23:38:51
Afgelopen woensdag ondersteunt tijdens mijn training van een JO7 groep. Leuke ideeen opgedaan qua vorm en organisatie. De grote van de groep is wel bepalend voor het verloop. Nieuwe trainers zijn dus wekom.
Paul Krabbe
09-02-19 09:44:46
De cursus gehouden voor de jeugdtrainers van de teams JO6 t/m JO12 van Victoria '28 is als zeer geslaagd ervaren. De cursus voldeed meer dan gedacht waarbij 'vakmanschap, kennis overdacht en enthousiasme trefwoorden zijn die passen bij deze cursus voor zowel het lesprogramma, de docent en ook de cursisten. Ook het na-traject vwb begeleiding van de trainers is prima.

Ook voor de andere jeugdtrainers van de oudere jeugdteams zal 'helpdevoetbaltrainer' een passend trainingsprogramma verzorgen! De jeugdtrainers 'kijken er met genoegen naar uit.


Abdullah Sayin
12-01-19 18:42:57
Als beginnende trainer heeft Marcel mij enorm gemotiveerd. Marcel heeft de kennis en ervaring en brengt dit met passie over tijdens zijn cursus. Ik heb veel van hem geleerd. Bedankt!
Kathy Vije
11-12-18 20:10:16
De afgelopen weken heb ik met plezier en succes deelgenomen aan deze cursus. Marcel heeft veel voetbal kennis, ervaring en passie, en heeft dat met veel enthousiasme met ons willen delen.

Met behulp van een duidelijke opbouw van de cursus, hebben wij o.a. meer geleerd over de doelgroep die we trainen, de structuur waaraan een training zou moeten voldoen, welke vaardigheden bij de leeftijdscategoriën horen, de taken & verantwoordelijkheden die bij het trainersschap horen en natuurlijk ook die van andere betrokkenen bij het team, enz. De besproken theorie ervan werd al snel in de praktijk geoefend en gebruikt.

Ik kijk absoluut terug op een zeer leerzame en ook leuke tijd. Heel erg bedankt Marcel! Zou de cursus zeker aanraden.

Groet,
Kathy (Victoria'28)
Gerben Booy
10-12-18 19:48:26
Marcel heeft veel passie voor voetbal en brengt dat graag over aan mede trainers.
Voor mij was het een top ervaring en veel geleerd.

Groeten,
Gerben
Victoria'28

Marcel van Mourik
Docent helpdevoetbaltrainer.nl