Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers  

Welkom bij helpdevoetbaltrainer.nl

Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers.

Doelgroep
Bij helpdevoetbaltrainer.nl ligt de focus vooral bij het trainen en begeleiden van de niet gediplomeerde jeugdvoetbaltrainers. In overleg kunnen interessante modules voor de jeugdvoetbaltrainers van de selectieteams worden samengesteld.

De cursussen
De cursussen en persoonlijke begeleiding zijn volledig afgestemd op specifieke leeftijdsgroepen waarbij de pedagogische en didactische aspecten van trainen ruim aan bod komen. Het algemene doel van iedere cursus is het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden om teams uit deze leeftijdsgroepen de juiste training en begeleiding te bieden. De cursussen beslaan het gehele proces van training tot wedstrijd. 

Waarom helpdevoetbaltrainer.nl?
Er zit een te groot verschil tussen het aanbod in voetbal tussen selectie teams en niet-selectie teams. Hierdoor is het vaak onrustig rond lagere jeugdteams, ontevreden ouders en spelers. Niet altijd rechtvaardig maar ook weer logisch. Zij verwachten dat er voetbal wordt aangeleerd en ook nog eens in een hele fijne leeromgeving. In de praktijk is dit helaas vaak anders. Helpdevoetbaltrainer.nl is van mening dat de sleutel om dit te veranderen bij het trainen van de trainers ligt. Borging van Train de trainers programma binnen de vereniging zal een grote bijdrage leveren in de samenwerking van trainers. Er ontstaan verbindingen en worden ervaringen met elkaar gedeeld binnen. Trainers voelen zich gewaardeerd en willen zich langer binden aan de vereniging. Deze positieve voetbalcultuur leidt uiteindelijk tot blije kinderen die lekker gaan sporten. Helpdevoetbaltrainer.nl kan uw vereniging daarbij helpen.

Nieuwsgierig naar wat helpdevoetbaltrainer.nl te bieden heeft voor uw vereniging? Bekijk ons cursus aanbod.  

 

  helpdevoetbaltrainer.nl
 Opleider van jeugdvoetbaltrainers

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

18-03-2019

Succesvolle cursusavonden JO13 tm JO19 Victoria 28

Weer een succesvolle cursus afgerond bij Victoria 28. Dit keer de trainers van de teams JO13 tm JO19. Een leuke groep trainers waarbij ook de trainers van JO13-1, JO15-1 en JO19-1 aamwezig waren. Samen hebben wij er een interactieve cursus van gemaakt en veel kennis met elkaar gedeeld. In de eerste 2 bijeenkomsten ligt de nadruk bij de trainingen. In de 2e bijeenkomst hebben wij een mooie training gegeven aan een team JO15. In de laatste bijeenkomst kwamen de wedstrijden aan de orde. Ook hier weer veel interactie. Samen hebben wij een aantal voetbalproblemen aangepakt en omgezet naar trainingsvormen. Trainers bedankt voor jullie komst, heb 3 top bijeenkomsten gehad.Terug naar overzicht


Gastenboek

Heleen Klein Poelhuis
04-04-19 23:38:51
Afgelopen woensdag ondersteunt tijdens mijn training van een JO7 groep. Leuke ideeen opgedaan qua vorm en organisatie. De grote van de groep is wel bepalend voor het verloop. Nieuwe trainers zijn dus wekom.
Paul Krabbe
09-02-19 09:44:46
De cursus gehouden voor de jeugdtrainers van de teams JO6 t/m JO12 van Victoria '28 is als zeer geslaagd ervaren. De cursus voldeed meer dan gedacht waarbij 'vakmanschap, kennis overdacht en enthousiasme trefwoorden zijn die passen bij deze cursus voor zowel het lesprogramma, de docent en ook de cursisten. Ook het na-traject vwb begeleiding van de trainers is prima.

Ook voor de andere jeugdtrainers van de oudere jeugdteams zal 'helpdevoetbaltrainer' een passend trainingsprogramma verzorgen! De jeugdtrainers 'kijken er met genoegen naar uit.


Abdullah Sayin
12-01-19 18:42:57
Als beginnende trainer heeft Marcel mij enorm gemotiveerd. Marcel heeft de kennis en ervaring en brengt dit met passie over tijdens zijn cursus. Ik heb veel van hem geleerd. Bedankt!
Kathy Vije
11-12-18 20:10:16
De afgelopen weken heb ik met plezier en succes deelgenomen aan deze cursus. Marcel heeft veel voetbal kennis, ervaring en passie, en heeft dat met veel enthousiasme met ons willen delen.

Met behulp van een duidelijke opbouw van de cursus, hebben wij o.a. meer geleerd over de doelgroep die we trainen, de structuur waaraan een training zou moeten voldoen, welke vaardigheden bij de leeftijdscategoriën horen, de taken & verantwoordelijkheden die bij het trainersschap horen en natuurlijk ook die van andere betrokkenen bij het team, enz. De besproken theorie ervan werd al snel in de praktijk geoefend en gebruikt.

Ik kijk absoluut terug op een zeer leerzame en ook leuke tijd. Heel erg bedankt Marcel! Zou de cursus zeker aanraden.

Groet,
Kathy (Victoria'28)
Gerben Booy
10-12-18 19:48:26
Marcel heeft veel passie voor voetbal en brengt dat graag over aan mede trainers.
Voor mij was het een top ervaring en veel geleerd.

Groeten,
Gerben
Victoria'28

Marcel van Mourik
Docent helpdevoetbaltrainer.nl