Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers  

Welkom bij helpdevoetbaltrainer.nl

Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers.

Doelgroep
Bij helpdevoetbaltrainer.nl ligt de focus vooral bij het trainen en begeleiden van de niet gediplomeerde jeugdvoetbaltrainers. In overleg kunnen interessante modules voor de jeugdvoetbaltrainers van de selectieteams worden samengesteld.

De cursussen
De cursussen en persoonlijke begeleiding zijn volledig afgestemd op specifieke leeftijdsgroepen waarbij de pedagogische en didactische aspecten van trainen ruim aan bod komen. Het algemene doel van iedere cursus is het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden om teams uit deze leeftijdsgroepen de juiste training en begeleiding te bieden. De cursussen beslaan het gehele proces van training tot wedstrijd. 

Waarom helpdevoetbaltrainer.nl?
Er zit een te groot verschil tussen het aanbod in voetbal tussen selectie teams en niet-selectie teams. Hierdoor is het vaak onrustig rond lagere jeugdteams, ontevreden ouders en spelers. Niet altijd rechtvaardig maar ook weer logisch. Zij verwachten dat er voetbal wordt aangeleerd en ook nog eens in een hele fijne leeromgeving. In de praktijk is dit helaas vaak anders. Helpdevoetbaltrainer.nl is van mening dat de sleutel om dit te veranderen bij het trainen van de trainers ligt. Borging van Train de trainers programma binnen de vereniging zal een grote bijdrage leveren in de samenwerking van trainers. Er ontstaan verbindingen en worden ervaringen met elkaar gedeeld binnen. Trainers voelen zich gewaardeerd en willen zich langer binden aan de vereniging. Deze positieve voetbalcultuur leidt uiteindelijk tot blije kinderen die lekker gaan sporten. Helpdevoetbaltrainer.nl kan uw vereniging daarbij helpen.

Nieuwsgierig naar wat helpdevoetbaltrainer.nl te bieden heeft voor uw vereniging? Bekijk ons cursus aanbod.  

 

  helpdevoetbaltrainer.nl
 Opleider van jeugdvoetbaltrainers

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

08-07-2019

Succesvolle cursus voor trainers JO6 t/m JO11 BSC Unisson

De cursus voor trainers van teams JO6 t/m JO11 zit er weer op bij BSC Unisson. Wederom een zeer geslaagde cursus. Met enthousiasate trainers hebben wij de stappen doorlopen waarin een mix is gemaakt tussen theorie en praktijk. Trainers zijn met elkaar in gesprek gekomen en hebben ervaringen met elkaar gedeeld.
Zeer prettig om bij deze vereniging de cursus te verzorgen. Ruimte en media uitstekend voor elkaar en een goede ondersteuning vanuit de vereniging. Trainers hebben oa geleerd dat een goede organisatie rust geeft en uitdagende oefenstof voor enthousisate spelers zorgt. De meeste aandacht ging uit naar de pedagogische kant van trainer zijn. Wie zijn de spelers, welke eigenschappen horen daarbij en hoe kan een trainer daar het beste mee omgaan. Dit leverde leuke en interessante discussies op wat alleen maar ten goede kwam van de cursus. Super leuke groep trainers! Na de zomerstop start ik met de bovenbouw trainers van BSC Unisson. Daar kijk ik al naar uit.Terug naar overzicht


Gastenboek

Heleen Klein Poelhuis
04-04-19 23:38:51
Afgelopen woensdag ondersteunt tijdens mijn training van een JO7 groep. Leuke ideeen opgedaan qua vorm en organisatie. De grote van de groep is wel bepalend voor het verloop. Nieuwe trainers zijn dus wekom.
Paul Krabbe
09-02-19 09:44:46
De cursus gehouden voor de jeugdtrainers van de teams JO6 t/m JO12 van Victoria '28 is als zeer geslaagd ervaren. De cursus voldeed meer dan gedacht waarbij 'vakmanschap, kennis overdacht en enthousiasme trefwoorden zijn die passen bij deze cursus voor zowel het lesprogramma, de docent en ook de cursisten. Ook het na-traject vwb begeleiding van de trainers is prima.

Ook voor de andere jeugdtrainers van de oudere jeugdteams zal 'helpdevoetbaltrainer' een passend trainingsprogramma verzorgen! De jeugdtrainers 'kijken er met genoegen naar uit.


Abdullah Sayin
12-01-19 18:42:57
Als beginnende trainer heeft Marcel mij enorm gemotiveerd. Marcel heeft de kennis en ervaring en brengt dit met passie over tijdens zijn cursus. Ik heb veel van hem geleerd. Bedankt!
Kathy Vije
11-12-18 20:10:16
De afgelopen weken heb ik met plezier en succes deelgenomen aan deze cursus. Marcel heeft veel voetbal kennis, ervaring en passie, en heeft dat met veel enthousiasme met ons willen delen.

Met behulp van een duidelijke opbouw van de cursus, hebben wij o.a. meer geleerd over de doelgroep die we trainen, de structuur waaraan een training zou moeten voldoen, welke vaardigheden bij de leeftijdscategoriën horen, de taken & verantwoordelijkheden die bij het trainersschap horen en natuurlijk ook die van andere betrokkenen bij het team, enz. De besproken theorie ervan werd al snel in de praktijk geoefend en gebruikt.

Ik kijk absoluut terug op een zeer leerzame en ook leuke tijd. Heel erg bedankt Marcel! Zou de cursus zeker aanraden.

Groet,
Kathy (Victoria'28)
Gerben Booy
10-12-18 19:48:26
Marcel heeft veel passie voor voetbal en brengt dat graag over aan mede trainers.
Voor mij was het een top ervaring en veel geleerd.

Groeten,
Gerben
Victoria'28

Marcel van Mourik
Docent helpdevoetbaltrainer.nl