Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers  

Welkom bij helpdevoetbaltrainer.nl

Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers.

Doelgroep
Bij helpdevoetbaltrainer.nl ligt de focus vooral bij het trainen en begeleiden van de niet gediplomeerde jeugdvoetbaltrainers. In overleg kunnen interessante modules voor de jeugdvoetbaltrainers van de selectieteams worden samengesteld.

De cursussen
De cursussen en persoonlijke begeleiding zijn volledig afgestemd op specifieke leeftijdsgroepen waarbij de pedagogische en didactische aspecten van trainen ruim aan bod komen. Het algemene doel van iedere cursus is het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden om teams uit deze leeftijdsgroepen de juiste training en begeleiding te bieden. De cursussen beslaan het gehele proces van training tot wedstrijd. 

Waarom helpdevoetbaltrainer.nl?
Er zit een te groot verschil tussen het aanbod in voetbal tussen selectie teams en niet-selectie teams. Hierdoor is het vaak onrustig rond lagere jeugdteams, ontevreden ouders en spelers. Niet altijd rechtvaardig maar ook weer logisch. Zij verwachten dat er voetbal wordt aangeleerd en ook nog eens in een hele fijne leeromgeving. In de praktijk is dit helaas vaak anders. Helpdevoetbaltrainer.nl is van mening dat de sleutel om dit te veranderen bij het trainen van de trainers ligt. Borging van Train de trainers programma binnen de vereniging zal een grote bijdrage leveren in de samenwerking van trainers. Er ontstaan verbindingen en worden ervaringen met elkaar gedeeld binnen. Trainers voelen zich gewaardeerd en willen zich langer binden aan de vereniging. Deze positieve voetbalcultuur leidt uiteindelijk tot blije kinderen die lekker gaan sporten. Helpdevoetbaltrainer.nl kan uw vereniging daarbij helpen.

Nieuwsgierig naar wat helpdevoetbaltrainer.nl te bieden heeft voor uw vereniging? Bekijk ons cursus aanbod.  

 

  helpdevoetbaltrainer.nl
 Opleider van jeugdvoetbaltrainers

Laatste nieuws

Feed

08-07-2019, 20:56

Succesvolle cursus voor trainers JO6 t/m JO11 BSC Unisson

De cursus voor trainers van teams JO6 t/m JO11 zit er weer op bij BSC Unisson. Wederom een zeer geslaagde cursus. Met enthousiasate trainers hebben wij de stappen doorlopen waarin een mix is gemaakt tussen...   Meer


18-03-2019, 20:04

Gestart bij BSC Unisson

Op 12 maart heb ik de 1e bijeenkomst gehad met de trainers van de teams JO6 tm JO11. Teams die nog geen 11 tegen 11 spelen dus. Een mooie grote groep met super enthousiaste trainers. Een avond met veel...   Meer


18-03-2019, 19:54

Succesvolle cursusavonden JO13 tm JO19 Victoria 28

Weer een succesvolle cursus afgerond bij Victoria 28. Dit keer de trainers van de teams JO13 tm JO19. Een leuke groep trainers waarbij ook de trainers van JO13-1, JO15-1 en JO19-1 aamwezig waren. Samen hebben...   Meer


24-01-2019, 20:17

Nieuwe opdracht bij BSC Unisson

Ook BSC Unisson gaat hun jeugdtrainers ondersteunen met een cursus van Helpdevoetbaltrainer. Een vereniging met veel groei, een prachtig sportpark en ambities met hun jeugdopleiding. Wij gaan starten met de...   Meer


24-01-2019, 19:55

8 februari 2019, start cursus bij Victoria '28, JO13 t/m JO19

De cursus met de jeugdtrainers van de teams JO6 t/m JO12 bij Victoria '28 was een groot succes. De groep was zeer enthousiast, leergierig en maakt direct al stappen in het uitvoeren van de trainingen en het...   Meer
Gastenboek

Heleen Klein Poelhuis
04-04-19 23:38:51
Afgelopen woensdag ondersteunt tijdens mijn training van een JO7 groep. Leuke ideeen opgedaan qua vorm en organisatie. De grote van de groep is wel bepalend voor het verloop. Nieuwe trainers zijn dus wekom.
Paul Krabbe
09-02-19 09:44:46
De cursus gehouden voor de jeugdtrainers van de teams JO6 t/m JO12 van Victoria '28 is als zeer geslaagd ervaren. De cursus voldeed meer dan gedacht waarbij 'vakmanschap, kennis overdacht en enthousiasme trefwoorden zijn die passen bij deze cursus voor zowel het lesprogramma, de docent en ook de cursisten. Ook het na-traject vwb begeleiding van de trainers is prima.

Ook voor de andere jeugdtrainers van de oudere jeugdteams zal 'helpdevoetbaltrainer' een passend trainingsprogramma verzorgen! De jeugdtrainers 'kijken er met genoegen naar uit.


Abdullah Sayin
12-01-19 18:42:57
Als beginnende trainer heeft Marcel mij enorm gemotiveerd. Marcel heeft de kennis en ervaring en brengt dit met passie over tijdens zijn cursus. Ik heb veel van hem geleerd. Bedankt!
Kathy Vije
11-12-18 20:10:16
De afgelopen weken heb ik met plezier en succes deelgenomen aan deze cursus. Marcel heeft veel voetbal kennis, ervaring en passie, en heeft dat met veel enthousiasme met ons willen delen.

Met behulp van een duidelijke opbouw van de cursus, hebben wij o.a. meer geleerd over de doelgroep die we trainen, de structuur waaraan een training zou moeten voldoen, welke vaardigheden bij de leeftijdscategoriën horen, de taken & verantwoordelijkheden die bij het trainersschap horen en natuurlijk ook die van andere betrokkenen bij het team, enz. De besproken theorie ervan werd al snel in de praktijk geoefend en gebruikt.

Ik kijk absoluut terug op een zeer leerzame en ook leuke tijd. Heel erg bedankt Marcel! Zou de cursus zeker aanraden.

Groet,
Kathy (Victoria'28)
Gerben Booy
10-12-18 19:48:26
Marcel heeft veel passie voor voetbal en brengt dat graag over aan mede trainers.
Voor mij was het een top ervaring en veel geleerd.

Groeten,
Gerben
Victoria'28

Marcel van Mourik
Docent helpdevoetbaltrainer.nl