Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers  

Welkom bij helpdevoetbaltrainer.nl

Helpdevoetbaltrainer.nl biedt ondersteuning aan voetbalverenigingen door het aanbieden van cursussen en persoonlijke begeleiding aan hun jeugdvoetbaltrainers.

Doelgroep
Bij helpdevoetbaltrainer.nl ligt de focus vooral bij het trainen en begeleiden van de niet gediplomeerde jeugdvoetbaltrainers. In overleg kunnen interessante modules voor de jeugdvoetbaltrainers van de selectieteams worden samengesteld.

De cursussen
De cursussen en persoonlijke begeleiding zijn volledig afgestemd op specifieke leeftijdsgroepen. Het algemene doel van iedere cursus is het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden om teams uit deze leeftijdsgroepen de juiste training en begeleiding te bieden. De cursussen beslaan het gehele proces van training tot wedstrijd. 

Waarom Helpdevoetbaltrainer
Er zit een te groot verschil tussen het aanbod in voetbal tussen selectie teams en niet-selectie teams. Hierdoor is het vaak onrustig rond lagere jeugdteams, ontevreden ouders en ontvreden spelers. Niet altijd rechtvaardig maar ook weer logisch. Zij verwachten dat er voetbal wordt aangeleerd en ook nog eens in een hele fijne leeromgeving. In de praktijk is dit helaas vaak anders. Helpdevoetbaltrainer is van mening dat de sleutel om dit te veranderen bij het opleiden van de jeugdtrainers ligt. Ondersteun de trainers en leidt ze op zodat alle spelers binnen de vereniging voetbal op een leuke en leerzame manier aangeboden krijgen. 

Voordelen voor de vereniging
Vrijwillige jeugdtrainers voelen zich door de ondersteuning gezien en gewaardeerd
Jeugdtrainers ontmoeten elkaar en gaan meer en beter samenwerken
Positieve uitstraling en sterke aantrekkingskracht wanneer alle teams een trainer met een goede basis hebben
Waardering van leden en ouders neemt toe door het aanbod van voetbal
Meer spelers raken geintresseerd in voetbal en blijven langer aan de club verbonden
Betere aansluiting bij de verenigingsdoelstellingen
Meer talent

Nieuwsgierig naar wat helpdevoetbaltrainer te bieden heeft voor uw vereniging? Bekijk ons cursus aanbod.  

 

  helpdevoetbaltrainer.nl
 Opleider van jeugdvoetbaltrainers

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

18-03-2019

Gestart bij BSC Unisson

Op 12 maart heb ik de 1e bijeenkomst gehad met de trainers van de teams JO6 tm JO11. Teams die nog geen 11 tegen 11 spelen dus. Een mooie grote groep met super enthousiaste trainers. Een avond met veel praktijk herkenning en in het teken van de trainer, zijn spelers en de trainingen. Aanstaande donderdag gaan wij met de trainers een training verzorgen aan een team JO11 die ons komt helpen bij de cursus. Gezellige 1e avond gehad en kijk uit naar het vervolg bij deze leuke vereniging.Terug naar overzicht


Marcel van Mourik
Docent helpdevoetbaltrainer.nl